Tuesday, April 12, 2011

terima kasih, terima kasih, terima kasih!!!!

salam, okey..tajuk mmg dah pelik..asl plak nak berterima kasih kan??
nak tau knape??
sbb kawan aku yg baik dan comel tu dah pun maafkan aku..

mula2 aku mcm dah pasrah la kan sbb dok tunggu kat inbox aku kat fb kau tak hantar2 pape pun..even skrg pun kau tak hantar pape..(time tu dah pikir..die mmg dah tak nak kawan ngan aku lg..tu lah sape srh buat jahat tak habis2..)


tapi lepas bace post kau..(yg aku tak tau untuk aku ke tak..hahahaha) kt blog kau tu..aku rase terubat skit..
ok..aku faham dah...kau kan sekarang calon pemimpin(kalau kau ingat ape yg kite borak kt fb psal lepak mamak dulu..)(weyh, jgn terasa plak..gurau je..SERIUS!!BERGURAU JE!!)
and untuk pengetahuan kau..post yang hari tu dan yang ini mmg untuk kau..kau bukan perasan sorang2..dan bukan orang yang takde perasaan..hahaha(aku tau mcam melampau..)

TERIMA KASIH!!
aku tau mmg banyak aku buat salah..terima kasih sbb sudi nak maafkan aku..(aku sangat terharu...isk.isk.isk)
Yeay!!kita still kawan kan??even tak rapat macam dulu..kawan biase pun aku suke!!
Bulan 5 ni aku graduate, kau boleh datang tak??
datang la..datang la..datang laaaaaa....(klu datang kne bawak hadiah :P)
hahaha..(aku memang sangat mengade!! aku dah lame dah tau..kalau tak suke sila bagitahu ye..)

TAKPE..
aku tak kisah kalau kita tak macam dulu..asalkan kite....KAWAN..wohoooo!!(aku dah macam orang sakit mental tau tulis entry nie..)
aku akan cube jage batas aku sebagai seorang kawan :)
kenalah selalu2 ingatkan sbb aku ni kan mmg over..(ooooppppss)
hahaha...ok..terima kasih sekali lagi..




p/s: aku dah tukar no baru la..itu pun kalau kau nak tau la..

3 comments:

  1. anty aku datang graduate kau ok?.kau datang la graduate aku jugak :D

    ReplyDelete
  2. hahaha.... aduii aku yg patot minta maaf. haha. aku dapat hari tu mesej kau, tp phone gila tak boleh nak save. ehhh dah jgn merajok2 lg. kena gembira2 selalu. hahaha... insyaallah if aku ada free aku g tgk kawan aku sorg ni mengrad kan diri. apa2 mesej aku kt fb. t aku bg number phone kat kau, tp bila kau mintak ajelahkan. harharhar

    ReplyDelete
  3. cydah:
    aku datang kalau umur masih panjang...
    jgn lupe bawak hadiah ehhhh...

    Faris:
    hahaha...ok..sekarang 0-0 la kan??

    ReplyDelete